In 2014, 2 tatici, unul Nutritionist, iar celalalt Instructor Fitness, au decis sa schimbe ceva. Au decis sa ofere si celorlati copii si parintilor lor cele mai bune informatii, servicii si produse prin Magazinul OPTIMIST!

 

Sub principiile …

“Cand ALIMENTATIA este gresita, MEDICINA este nefolositoare!

Cand ALIMENTATIA este corecta, MEDICINA este inutila!“

si

“Un om intelept trebuie sa socoteasca SANATATEA drept cea mai mare dintre binecuvantarile fiintei umane”

… am creat si dezvoltat MAGAZINUL OPTIMIST!!!

Am testat si gustat toate produsele, le-am selectat pe cele mai bune si apoi le-am adaugat pe site. Aceasta face ca brand-ul Magazin OPTIMIST sa fie “ALTCEVAAAA”.

Poti spune ca produsele noastre sunt alese de Nutritionisti pentru voi.

De ce sa alegeti Magazin OPTIMIST ?

Selectie si Diversitate. Punem accent pe produse de calitate si de aceea alegem doar produsele care sunt cele mai bune. Pe site-ul nostru puteti gasi o gama extrem de variata de produse, incepand  de la seminte, fructe deshidratate, oleaginoase, cereale integrale, dulciuri, sucuri, mirodenii pana la aparatura de bucatarie de cea mai buna calitate: storcatoare, blendere, aparatura de gatit, etc. Am selectat cei mai buni producatori si o gama diversificata de produse la bugete pentru fiecare buzunar.

Serviciu Clienti. Echipa noastra este specializata si are o experienta foarte buna in alegerea produselor pe care le doriti. In comparatie cu alte magazine online, noi va incurajam sa ne contactati daca aveti intrebari sau doriti asistenta in alegerea unui produs.

Incredere.  Magazinul OPTIMIST a devenit o resursa stabila si de incredere pentru toti parintii.

Informatii Detaliate. Stim ca alegerea produselor uneori este o sarcina dificila, dar aceasta ne diferentiaza de competitorii nostri. Telul nostru este de a crea o experienta cat mai placuta in ceea ce priveste cumpararea produselor iar apoi folosirea lor. Suntem in permanenta preocupati de oferirea a cat mai multor imagini la fiecare produs, o descriere cat mai detaliata. In plus, am adaugat module care sa ajute in evaluarea, compararea produselor si publicarea review-urilor primite de la dumneavoastra.

Comunicare. Ne straduim sa va informam cat mai bine despre stadiul comenzilor, livrare si alte informatii importante pentru tine. De asemenea va oferim posibilitatea de a oferi review-uri in pagina de produs pentru a ajuta alti parinti in decizia de cumparare.

Confidentialitate si Securitate. Confidentialitatea este cea mai mare prioritate a noastra. Nu vom distribui niciunei alte terte parti datele personale fara permisiunea dumneavoastra.