Afinele, acele margelute de culoare albastru inchis, sunt fructele
muntilor, fructe care capteaza ..
CE CONTINAgrise deshidratate, fara adaos
de zahar.CUM ACTIONEAZAAgrisele au un continut ridicat
de..
Acrisor si usor de recunoscut din punctul de vedere al
aspectului, acest fruct este bogat in vi..
Beneficiile
cireșelor amare – 5 motive să consumi cireșe amare
Cireșele
amare previn cancer..
Ananasul este bogat in acid ferulic (o substanta
fitochimica), care ajuta la prevenirea formari..
CE CONTINMinerale: magneziu, potasiu,
calciu, fier; vitamine: A, B si C, fibre.ISTORICValorificarea..
Caisele conţin vitamina A, C, B şi
beta-caroten. Caisele îmbunătăţesc vederea şi ajută la re..
Deshidratarea caiselor este o metodă de conservare a fructelor care se bazează pe reducerea
conțin..
Caisele uscate conţin vitamina A, C, B
şi beta-caroten. Caisele îmbunătăţesc vederea şi ajută la r..
I se spune şi ginsengul
românesc, dar şi cel mai bun vaccin antigripal
!Este plină şi de vit..
Chipsuri de banane coapte, îndulcite.Ingrediente: banane 68%, ulei din nucă de cocos, 7% zahăr, mier..
Banana conţine trei tipuri de zahăr natural -
zaharoză, glucoză şi fructoză, combinate cu fibră..
Ciresele au un continut bogat în
provitamina A, care creste acuitatea vizuala si întretine tesutur..
Aproximativ 95% dintre coacazele produse anual sunt folosite pentru productia de sucuri, sosuri si f..
Coacazele negre mici, parfumate acrisoare, sunt adevarate medicamente
naturale contin multa vit..