• Produsele sunt comercializate si livrate doar in Romania.
   
  Programul de procesare a comenzilor online este:

   - luni - vineri intre orele 09:00 - 19:00

   - sambata intre orele 9:00 - 15:00
   
  Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 1-6 ore lucratoare. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.
   
  Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.
   
  Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul companiei de curierat rapid OLIMPIC CURIER

  (Telefon 0732170200, http://www.olimpic-curier.ro/contact/ )

  Costul livrarii este variabil si depinde de greutatea produsului achizitionat. Acest cost este afisat in pagina fiecarui produs si in cosul de cumparaturi

  Pentru comenzi peste 200 lei, costul livrarii este GRATUIT. 
  In cazul stornarii comenzilor, costul de transport nu se storneaza.
   
  Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 - 48 ore lucratoare, din momentul confirmarii comenzii. In cazul localitatilor cu km suplimentari timpul de livrare poate creste la 48 sau 72 de ore. 
   
  Anularea comenzilor online se face telefonic la 0756883292 sau prin e-mail trimis pe adresa optimist.naturist@yahoo.com.
   
  Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor
   

  In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi este intre 48 - 72 ore lucratoare.
   
  Contacteaza echipa OPTIMIST

  Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, scrie-ne pe adresa optimist.naturist@yahoo.com